Saturday, 1 September 2012

Jealousy

Assalamualaikum.


Amar- Bf kepada Nina
Nina- Gf kepada Amar
Julia- Ex gf kepada Amar


Scene: Amar & Nina
Amar: Nina, semalam Julia call i. Dia nak ajak i keluar makan..You bagi tak?

Nina: Owh.urm.kalau berdua je, i tak bagi you keluar dengan dia..

Amar: Lah, kenapa pulak? Dia kan kawan i.. lagipun i da lama kenal dia..

Nina: She's not only your friend, but your ex-girlfriend..

Amar: No lah..sama je, dia tetap kawan i..i anggap dia sama macam kawan-kawan i yang lain..

Nina: No! she's not the same as your other friends.. She still your ex-girlfriend..



Nina was jealous. Patut ke tak patut? If yes. How to throw away that feeling.. ='(

Its normal when people is getting jealous..
So, just let them to have that jealousy feeling..

5 comments:

ary_lee said...

errrr.. ni cerita nina or cerita sendiri ni?
Ngeh3..

Zati Novelis said...

Cerita sendiri kot ! Heee ~ sory nyampuk xD

syafiqakarim said...

kalau gua pun..
kalau gua..tanya balik.
boleh tak nak keluar dgn ex boy.heh


bebi,u jgn mcm tu ok. kalau nak hang out dgn ex, bgtau i..i lempang nanti.

Momo said...

boleh keluar..tapi aku join sekali.. hahaha.. i mean.. nina.. ;p

Cikgu Ma said...

hmm...nina patut tinggalkan jerr pak we gitu...hehe