Sunday, 5 August 2012

Bolt or Gay?

Assalamualaikum.

Olimpik yeah! untuk team Malaysia. Hopefully they can do the best in the games.*especially for free Baskin Robin Ice Cream.haha* Antara banyak-banyak games, aku tertarik dengan perlawanan men sprinter for 100 meter, sebab perlawanan ini agak sengit dengan adanya semangat untuk memecah rekod dunia yang pernah dilakukan oleh Usain Bolt dengan catatan masa 9.58sec semasa di Berlin, Germany. 

Tyson Gay, daripada US merupakan pesaing hebat untuk Bolt yang juga menyimpan hasrat untuk memecahkan rekod Bolt iaitu 9.58sec. Mampukah Gay? Apapun ia merupakan satu persaingan yang sihat dalam arena sukan..kan,kan?hehe! 

Rekod dicipta, untuk dipecahkan. Betul tak? ^_^

Tyson Gay(sedikit rendah.hehe!) dan Usain Bolt ( tak sempat senyum.huhu!)


2 comments:

ary_lee said...

ingatkan entri 18sx:P

hainom OKje said...

Kurang minat sukan lah...tapi layan je lah!